WELKOM OP DE PAGINA VAN NIDAK NIEUWKERKEN

NIDAK BBQ

Op ZONDAG 29 APRIL 2018 vanaf 12u30,

In de refter van het Gemeentelijk Basisonderwijs SBO in de Gyselstraat te Nieuwkerken,

NIDAKBARBEQUE

Deelnameprijs volwassenen : 18 € ; kinderen tot 12 jaar : 10 €. Welkomstdrank inbegrepen.

Inschrijven voor maandag 23 april 2018 :

verdonckdirk@telenet.be of an.de.rudder@telenet.be

Nieuwsblad : Tielt 3 - Nidak 1

Op het einde van een spannende eerste set toonde Tielt zich net iets rijper.
Wanneer Steelandt (Tielt) bij 13-14 in de tweede set uitviel was het warempel Nidak dat helemaal van slag was en geen puntje meer scoorde.
De bezoekers herpakten zich in de derde set en trokken uiteindelijk aan het langste eind.
In devierde herneming waren enkele missers bij 18-16 er teveel aan voor de Waaslanders.

Setstanden : 25-21 ; 25-14;23-25;25-18

Nieuwsblad : Volleybal Trofee De Doncker - Ivo De Mulder - Nidak Nieuwkerken “Genekt door de ref”

SINT-NIKLAAS - De vrouwen van Nidak Nieuwkerken moesten de Trofee De Doncker aan Oudenaarde laten.

“Er zat nochtans meer in”, zegt Ivo De Mulder. “In het begin had Oudenaarde, dat zich een waardig kampioen van tweede divisie toonde, de bovenhand. Op het einde van de tweede set, bij een 20-22 voorsprong, werden we wel enkele keren geflikt door de scheidsrechter.

Bekerfinale Trofee De Doncker 2018

Enkele foto's van de bekerfinale Trofee De Doncker tussen Nidak A en Forza Oudenaarde, die plaatsvond op 2 april 2018 in Aalter (Gemeentelijk Sportpark).

Nieuwsblad : VolleybalTrofee De Doncker Nidak verliest verrassend tegen Oudenaarde

OUDENAARDE / SINT-NIKLAAS - Na de titel won tweededivisieploeg Oudenaarde nu ook de provinciale bekerfinale. Het versloeg eerstedivisieploeg Nieuwkerken met 3-0.

Nieuwsblad : Volleybal Trofee De Doncker - Nele Merckx Nidak Nieuwkerken “Bekerwinst als kers op een geslaagd seizoen”

SINT-NIKLAAS - Nele Merckx maakt zich met Nidak Nieuwerkerken op voor de finale van de Trofee De Doncker. “Met Oudenaarde treffen we op paasmaandag een ploeg die de voorbije maanden de tegenstanders in tweede divisie overvleugelde. We zullen het zeker niet gemakkelijk hebben om hen opzij te zetten, maar dat we gemotiveerd zijn, is zeker.”

Nieuwsblad : Volleybal 1ste divisie vrouwen Vamos Stekene Sint-Gillis-Waas - Indra De Craene voelt zich bij Vamos goed in haar vel “Al heel veel bijgeleerd”

STEKENE / SINT-GILLIS-WAAS - De vrouwen van Vamos wonnen zondagavond de derby bij Nidak. Het team uit Nieuwkerken had nochtans de eerste twee sets overtuigend gewonnen. Nadien rechtte Vamos de rug en nam het uiteindelijk weerwraak voor de zware thuisnederlaag in de heenronde.

Nieuwsblad : Nieuwkerken-Stekene/Sint Gillis 2 - 3

De bezoekers vonden in de eerste twee sets geen gepast antwoord op de zware opslagdruk van Nieuwkerken.

Dat liep in de derde beurt nog uit tot 8-2; maar Vamos zette vlot de scheve situatie recht.

Op karacter dwong het ook nog de belle af. Die verliep tot 4-4 evenwichtig. Daarna maakte vooral Jana Verschraege het verschil.

Setstanden : 25-17;25-17;18-25;21-25;9-15.

Nieuwsblad : Volleybal1ste divisie (v) - Lore Van der Loo Nidak Nieuwkerken - Vamos “In de vorige derby's waren wij de winnaars”

SINT-NIKLAAS / STEKENE / SINT-GILLIS-WAAS - “De derby's tegen Vamos hebben ons in het verleden al wat punten opgeleverd. Hopelijk kunnen we die lijn doortrekken”, zegt libero Lore Van der Loo.

“Vorige week tegen leider Roeselare zat puntenwinst er in, maar halfweg de tweede set zakten we plots weg. Door een gebrek aan vertrouwen bleven we zonder puntje achter. We mogen evenwel niet klagen. Ook nu kunnen we niet rekenen op Els Verhulst (ligamenten voet gescheurd), Anke Calcoen (revaliderend) en Pauline De Rop (ziek).

Pagina's

Abonneren op Nidak Nieuwkerken RSS